середа, 11 квітня 2012 10:38

"Мілан" повернув собі лідерство Серії А

Здобувши важку перемогу на полі "К'єво" (1:0), "Мілан" повернув собі лідерство Серії А й тепер на два очки випереджає іншого претендента на титул - "Ювентус", котрий у цьому чемпіонаті ще не програвав.

Нічия з "Катанією" та поразка від "Фіорентини" пригальмували команду Массіміліано Аллегрі, через що вона пропустила туринців на вершину таблиці. Втім, незважаючи на гострі кадрові проблеми, пов'язані з дискваліфікаціями й епідемією травм, що, зокрема, вивели з ладу Массімо Амброзіні, Альберто Аквілані, Луку Антоніні, Тьяго Сілву, Кевіна-Прінса Боатенга й Алешандре Пато, "россонері" здобули позитивний результат.

Допомогли їм у цьому гол Саллі Мунтарі, який на восьмій хвилині з-за меж карного майданчика поцілив у нижній кут, і майстерність голкіпера Крістіана Аббіаті. До слова, в складі міланців, котрим команда з Верони влаштувала серйозне випробування, в Серії А дебютував 19-річний Маттіа Де Шильо.

"Ювентус", посунутий на друге місце, має гру в запасі й може відновити своє панівне становище в середу, після зустрічі з "Лаціо", повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Італія

серія А

32-й тур

К'єво - Мілан 0:1 (0:1, 0:0)

Гол: 0:1 - Мунтарі (9).

К'єво: Соррентіно, Сардо (Цесар, 74), Дайнеллі, Ачербі, Н. Фрей, Рігоні, Саммарко (Лусіано, 65), Бредлі, Теро, Палоскі (Крусадо, 69), Пелліссьє.

Мілан: Абб'яті, Де Шільо, Неста, Йепес, Дзамбротта, Мунтарі, Гаттузо (Ель Шаараві, 62), Ночеріно, Зеєдорф (Страссер, 88), Ібрагімович, Робіньо (Емануелсон, 68).

Попередження: Саммарко (21), Дайнеллі (43), Мунтарі (52), Дзамбротта (57), Сардо (65), Пелліссьє (79).

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" повернув собі лідерство Серії А». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути