Ексклюзиви
неділя, 24 жовтня 2021 09:03

"Мілан" переміг "Болонью". Ібрагімович зіграв унічию

"Мілан" переміг "Болонью". Ібрагімович зіграв унічию
Ібрагімович став героєм зустрічі. Фото: Reuters

У матчі 9-го туру італійської Серії А "Болонья" приймала "Мілан". Зустріч пройшла на стадіоні "Ренато Далль'Ара" в Болоньї і завершилася перемогою гостей з рахунком 4:2.

На 16-й хвилині зустрічі рахунок відкрив нападник "Мілана" Рафаел Леау. Результативну передачу віддав форвард міланців Златан Ібрагімович. Через 4 хвилини захисник "Болоньї" Адама Сумаоро отримав пряму червону картку і залишив свою команду в меншості. На 35-й хвилині захисник Давида Калабрія зміцнив перевагу гостей у рахунку.

На 49-й хвилині Ібрагімович відправив м'яч у власні ворота. Через 3 хвилини нападник "Болоньї" Муса Барроу зрівняв рахунок. На 58-й хвилині господарі залишилися на полі удев'ятьох - червону картку отримав хавбек Роберто Соріано. На 84-й хвилині вперед гостей вивів півзахисник "Мілана" Ісмаель Беннасер. На 90-й хвилині підсумковий рахунок встановив Ібрагімович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Аталанту" закликають продати росіянина

"Мілан" набрав 25 очок і піднявся на 1-е місце в турнірній таблиці італійської Серії А і буде там до сьогоднішнього вечора, коли потенційний лідер "Наполі" зіграє на виїзді з "Ромою". "Болонья" (12) - на 9-му місці.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" переміг "Болонью". Ібрагімович зіграв унічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути