субота, 23 жовтня 2021 11:06

"Аталанту" закликають продати росіянина

"Аталанту" закликають продати росіянина
Мыранчук має більше зарплату аніж Малиновський. Фото: "Чемпіонат"

"Аталанта" повинна продати російського півзахисника Олексія Міранчука найближчої зими, таку думку в своєму матеріалі про гравця висловив італійський журналіст Сімоне Форноні.

"Олексій Міранчук більше не може бути частиною планів "Аталанти". Або, принаймні, частиною планів Джан П'єро Гасперіні. Команда поїхала з "Олд Траффорд" з повним розумінням - в січні будь-який бажаючий зможе прийти і підписати собі Олексія Міранчука. Проти "Манчестер Юнайтед" Олексій був ні рибою, ні м'ясом в тактичному плані, хоча він має завидні технічні навички. Гра росіянина залишається нижчим за очікування: він не універсал, не нападник, не граючий тренер.

Після першого сезону, який був зовсім не поганим, в новому Олексій, схоже, не справляється з завданнями, покладеними на нього в якості джокера, золотого резервіста. Вкладені в нього інвестиції в розмірі € 15 млн за трансфер і € 1,5 млн у вигляді зарплати до сих пір не окупилися.

Гасперіні ніколи не приховував, що Олексій Міранчук не перебуває в вершині командної ієрархії. При цьому тренер постійно підкреслює, що Олексій - дуже хороший хлопець. На особистому рівні проблем немає, але очевидно, що в ігровому плані є проблема, яку підтверджують наші візуальні враження. Олексій Міранчук марний гравець і в плани "Аталанти" не входить. Доведеться продавати його в зимове трансферне вікно", - наводить слова Форноні CalcioAtalanta.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України дізналася потенційних суперників у Лізі націй

Крім Олексія Міранчука за "Аталанту" грає український півзахисник Руслан Малиновський. В останніх матчах він втратив місце в основі, обмежившись виходами на заміну.

Зараз ви читаєте новину «"Аталанту" закликають продати росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути