пʼятниця, 02 вересня 2011 09:52

"Мілан" не заявив Індзагі на Лігу Чемпіонів

"Мілан" не заявив Індзагі на Лігу Чемпіонів

Італійський футбольний клуб "Мілан" не включив нападаючого Філіппо Індзагі в заявку на Лігу чемпіонів - 2011/12. Усього на цей турнір заявлено 25 осіб. Місце Індзагі в складі посів Антоніо Ночеріно, який перейшов до "Мілана" з "Палермо" 31 серпня - в останній день літнього трансферного вікна, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

38-річний Індзагі в листопаді минулого року отримав важку травму коліна, після чого в сезоні-2010/11 на поле не виходив. Існувала загроза, що нападнику доведеться завершити кар'єру, але він оголосив, що не збирається йти зі спорту.

На місце в основному складі "Мілана", крім Індзагі, претендують чотири нападники - Алешандре Пато, Робіньо, Антоніо Кассано і Златан Ібрагімович. На офіційному сайті УЄФА заявка "Мілана" на Лігу чемпіонів поки не опублікована.

У груповому турнірі Ліги чемпіонів суперниками "Мілана" будуть іспанська "Барселона", білоруський БАТЕ і чеська "Вікторія".

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" не заявив Індзагі на Лігу Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути