понеділок, 31 жовтня 2011 11:26

"Мій перехід в "Дніпро" був великою помилкою" - Інкум

"Мій перехід в "Дніпро" був великою помилкою" - Інкум

Захисник дніпропетровського "Дніпра" Самуель Інкум розповів швейцарській газеті "Блік" про своїй нинішній команді, а також повідав про свої стосунки з іспанським наставником дніпрян Хуанде Рамосом.

"Тут дуже холодно, - заявив Інкум. - Нині температура близько нуля. Але, це не найбільша проблема, зрештою, така температура була і в Швейцарії. Проблема в тому, що в мене були проблеми з нашим тренером Хуанде Рамосом. Він не дозволив мені летіти до збірної, а ми претендували на участь у Кубку Африки. Він погрожував мені, що купить іншого правого захисника, якщо я поїду в збірну. Але я вибрав Гану. Це мій дім. Літати туди мені ніхто не може заборонити".

Також Інкум розповів, як до нього ставляться зараз в "Дніпрі", і розповів про свої плани на майбутнє.

"Тепер все стало по-іншому, - сказав Самуель. - Спочатку мене любили уболівальники і тренери. Але після його повернення зі збірної неприємні сюрпризи посипалися один за іншим. Почулися навіть расистські образи з боку уболівальників. Я хотів поговорити з тренером. Нарешті, я прийшов сюди не тому, що тут гарно, а тому що я хочу грати у футбол. І якщо я не буду більше грати, я хочу піти. Я сподіваюся, що колись повернуся в "Базель"! Бо там люди завжди були добрі до мене. Моя родина відчувала себе добре в Швейцарії, все дбали про мене. Все було добре. Мій від'їзд з "Базеля" - велика помилка".

Нагадаємо, Інкум перейшов до "Дніпра" у січні нинішнього року за 5,3 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «"Мій перехід в "Дніпро" був великою помилкою" - Інкум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути