понеділок, 16 вересня 2019 10:02

Михайличенко прокоментував поразку від "Десни"

Михайличенко прокоментував поразку від "Десни"
В 3 матчах під керівництвом Михайличенка "Динамо" набрало тільки 2 очки

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував поразку своєї команди від "Десни".

"Рахунок на табло, і він говорить про все. Невдоволення після гри стосується саме результату. З такою грою програвати не можна, навіть попри те, що без помилок не обійшлося. Особливо в епізоді з другим пропущеним м'ячем, який, напевно, підкосив деяких гравців.

Було витрачено багато зусиль, щоб виправити ситуацію, як наприкінці першого, так і на початку другого таймів. Вдячний хлопцям, що вони все одно хотіли досягти позитивного результату, до останнього вірили, що їм вдасться домогтися перемоги.

Дуже неприємний відрізок часу - як для мене, так і для команди. У трьох іграх ми втратили дуже багато очок. Якщо в перших двох іграх ми можемо говорити, що відбувалося моє знайомство з командою, то в цій грі кілька помилок перекреслили величезний обсяг роботи, який виконали останнім часом".

Продемонстрували високі швидкості, організували досить конструктивні атаки, але в моментах, які ми створювали, чогось не вистачало - десь майстерності, десь завершального удару. Напевно, це все через невпевненість, адже після низки невдалих ігор втрачається віра в себе. Потрібно футболістам повернути її, адже вони вміють грати в футбол. Але на даному етапі щось заважає", - наводить слова Михайличенка офіційний сайт "Динамо".

.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" може запросити російського тренера

У наступному турі чемпіонату України "Динамо" в Полтаві зіграє проти "Ворскли". У четвер команда Михайличенка стартує в Лізі Європи домашнім матчем із "Мальме".

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко прокоментував поразку від "Десни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути