пʼятниця, 16 травня 2008 15:36

Михайличенко назвав склад збірної на найближчі товариські матчі

Михайличенко назвав склад збірної на найближчі товариські матчі
24-го травня в Роттердамі і першого червня в Стокгольмі збірна України проведе два контрольні поєдинки проти господарів майданчиків збірних Нідерландів і Швеції відповідно. На ці матчі Олексій Михайличенко викликав відразу 24-х гравців.

П"ять чоловік зі списку - новачки. Це воротар Рустам Худжамов з ФК "Харків", півзахисники "Ворскли" Григорій Ярмаш і Сергій Кравченко, нападаючі Євген Селезньов з "Арсенала" і Володимир Гоменюк з "Таврії". Також отримав виклик в збірну й інший кримчанин Денис Голайдо.

Повертаються в склад Олександр Шовковський і Володимир Єзерський, які пропустили останній збір команди. Знову викликав Михайличенко в свою команду Євгена Левченка і Максима Калініченка, які довго не грали через травми.

Зате немає у складі таких помітних осіб як Олександр Алієв, Артем Мілевський, Андрій Воробей, Руслан Ротань і, зрозуміло, травмовані Олег Допілка і Олег Гусєв.

Воротарі: Андрій П"ятов (Шахтар), Олександр Шовковський (Динамо), В"ячеслав Кернозенко (Дніпро), Рустам Худжамов (Харків).

Захисники: В"ячеслав Шевчук, Володимир Єзерський, Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (всі - Шахтар), Віталій Мандзюк, Андрій Несмачний (обидва - Динамо), Андрій Русол (Дніпро).

Півзахисники: Олексій Гай (Шахтар), Сергій Назаренко (Дніпро), Денис Голайдо (Таврія), Сергій Кравченко, Григорій Ярмаш (обидва - Ворскла), Анатолій Тимощук (Зеніт, Росія), Максим Калініченко (Спартак, Росія), Євген Левченко (Гронінген, Нідерланди).

Нападаючі: Олександр Гладкий (Шахтар), Володимир Гоменюк (Таврія), Євген Селезньов (Арсенал), Андрій Шевченко (Челсі, Англія), Андрій Воронін (Ліверпуль, Англія).

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Михайличенко назвав склад збірної на найближчі товариські матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути