Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2018 13:40

Ми ще не готові виграти Лігу чемпіонів - Гвардіола

Перед матчем з "Шахтарем" головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола відповів на питання журналістів.

"Я задоволений початком сезону. Майже не маю, на що скаржитися. У чемпіонаті навіть там, де ми втрачали очки, команда виглядала досить непогано. У Лізі чемпіонів також, за виключенням першого тайму проти Ліона. Ми слідкуємо за футболістами щодня, щоб вони не втрачали мотивацію, отримували задоволення від гри.

Фернандінью? Мати такого гравця – велика удача для будь-якого клубу. Він має авторитет у роздягальні. Постійно вдосконалюється, радий, що з ним працюю.

Чому я кажу, що Манчестер Сіті не готовий виграти Лігу чемпіонів? Я народився і виріс у Барселоні. Там серйозно почав грати футбол. Якщо ти хочеш вижити в Барселоні, ти повинен бути переможцем. Однак згодом я зрозумів, що у футболі не зажди виграєш. Тут нічого страшного, життя триває.

Ми ще не готові до перемоги в цьому турнірі

Я зараз відчуваю, що ми ще не готові до перемоги в цьому турнірі. Навіть попри такий минулий сезон. Я так відчуваю. Недостатньо просто сказати, що ми виграємо Лігу чемпіонів, недостатньо просто хотіти. Для цього має бути великий досвід, мають скластися відповідні обставини. Всі мають працювати над цим: клуб, власник, президент, фани, медіа.

Поступово ми стаємо ближчими до цього титулу. Рано чи пізно це трапиться. Сподіваюся, ми виграємо Лігу чемпіонів якнайраніше", – сказав Гвардіола під час прес-конференції.

Поспілкувався зі ЗМІ і наставник "гірників" Паулу Фонсека.

  Фонсека збирається нав'язати "Сіті" свій футбол
Фонсека збирається нав'язати "Сіті" свій футбол

"Ми не будемо змінювати схему. Ми втратили два найважливіші елементи нашої команди. Також під питанням участь у матчі Ісмаїлі. Постараємося впоратися зусиллями тих гравців, які в нас є.

Манчестер Сіті майже не змінився. Порівнюючи з минулим роком, вони тільки підсилилися. Якщо ж говорити про нас, то Шахтар з часу нашої попередньої зустрічі став зовсім іншою командою. В нас є багато молодих і недосвідчених футболістів, для яких матч такого рівня буде в новинку і дуже відповідальним.

Хочемо грати у свій футбол проти будь-якого суперника

Ми намагаємося не зраджувати стилю. Хочемо грати у свій футбол проти будь-якого суперника, навіть проти Манчестер Сіті. Інша справа, що завтра дійсно буде дуже важко. Можливо, в деяких моментах ми будемо більше захищатися, ніж атакувати, але загалом постараємося використати всі шанси для атак і все ж показати нашу гру.

Ми повинні бути уважні в усьому і до всіх футболістів Манчестер Сіті. Ми знаємо, наскільки це сильна команда. Там кожен гравець може розбалансувати гру, кожен може створити нам проблеми", – сказав Паулу Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Манчестер Сіті" зіграв з "Ліверпулем" - відео

На данний момент Хосеп Гвардіола найкращий тренер світу.

Зараз ви читаєте новину «Ми ще не готові виграти Лігу чемпіонів - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути