Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2020 00:53

Ми грали майже молодіжним складом – Шевченко

Ми грали майже молодіжним складом – Шевченко
Шевченко програв два останні матчі з рахунком – 1:11. Фото Ліга Нет

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку від Франції (1:7) в товариському матчі.

- Циганков був кращим після виходу на заміну. Що йому потрібно, щоб стати гравцем основи? Ви хочете його використовувати на проблемної позиції лівого півзахисника?

Віктор набирає форму, це нас радує. У нас дуже багато проблемних позицій. Ми не розуміємо, яка кількість гравців у нас буде, кого ми зможемо довикликати, кого - не зможемо. Дуже важка ситуація, але ми повинні з неї виходити. Ми викликали практично молодіжну збірну. Далі у нас матчі з Німеччиною та Іспанією. Футболісти "Шахтаря" будуть проходити тести на коронавірус 8 жовтня. Тоді і буде ясно, яка ситуація.

Потрапивши в таку ситуацію, гравці поставилися до матчу з тієї серйозністю, з якою могли. Гравці, які виходили на поле, намагалися і намагалися грати. Порівнювати команди взагалі неможливо, але якісь шматочки, особливо початок другого тайму, у нас добре вийшли. Все хороше ми будемо забирати. Те, що сталося сьогодні - збіг обставин, які є. Збірна Франції - чемпіон світу, одна з кращих команд. Ми не змогли виставити наш кращий склад, щоб хоча б спробувати конкурувати з ними.

Це футбол, він складається з епізодів. У нас було кілька моментів, коли ми могли хоч якось поліпшити ситуацію за рахунком: потрапили в штангу, був вихід один на один. Тобто ми створювали ситуації, які могли реалізувати. Для глядачів було б цікавіше побачити ще кілька м'ячів. Більше додати нічого.

- Чого не вистачає Сидорчуку, щоб грати в збірній?

Наступні наші два матчі - офіційні. І Сидорчук, і Караваєв, і інші динамівці провели дуже багато матчів. Сьогодні вони не грали, тому що ми повинні планувати наші наступні зустрічі. Я повинен планувати наступні два матчі з тими гравцями, які зараз є. Поки у нас немає воротаря, він один. Намагаємося довикликати когось. Але він не може приїхати прямо зараз, а повинен пройти тест на ковід (ймовірно, мова про Микиту Шевченка). Ми не розуміємо, зможе він приїхати чи ні. Тому ми працюємо з тим колективом, який є. Це 18 осіб і один воротар, - сказав Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Франція розгромила Україну

Україна зазнала в Парижі найбільша поразка в своїй історії.

Зараз ви читаєте новину «Ми грали майже молодіжним складом – Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути