неділя, 25 березня 2012 00:51

"Металург" у Донецьку завдав поразки "Оболоні"

"Металург" у Донецьку завдав поразки "Оболоні"
В'ячеслав Чечер провів 250-й поєдинок у складі "Металурга" ФОТО: metallurg.donetsk.ua

Матчем у Донецьку завершилася програма суботніх ігор 24-го туру української прем'єр-ліги. Місцевий "Металург" зломив опір "Оболоні", обігравши столичних гостей з рахунком 2:0.

Господарі не зазнали серйозних проблем з одним з аутсайдерів української першості, які прибули до Донецька в ослабленому складі, а перемогу підопічним Володимира П'ятенка принесли точні удари Олександра Воловика і Зе Соареса.

Головний тренер "Металурга" Володимир П'ятенко залишився задоволений результатом матчу.

"Ми заробили дуже важливі три очки. Грали, може бути, не кращим чином, а вірніше, не дуже правильно. Ми виграли, тому якесь хвилювання, напруга позначилося на грі. Перемога є перемога. Іноді й такі перемоги потрібні.

Ми знали, що суперники борються за виживання. Вони приїхали і билися на кожній ділянці поля, створювали тиск, боротьбу. Цим команда і хороша. Всі футболісти повністю віддаються на полі. Як це у них виходить - добре, погано, не мені оцінювати. Це змушує їх поважати. До останньої гри вони будуть битися за виживання.

Вони будуть кусатися і, можливо, виривати у когось очки. З кожною грою очки завойовувати все важче", - наводить післяматчевий коментар фахівця прес-служба донецького клубу.

Металург Донецьк - Оболонь - 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - Воловик (25), 2:0 - Зе Соарес (56).

МЕТАЛУРГ ДОНЕЦЬК: Бандура, Шина, Воловик, Чечер, Прийма, Морозюк, Димитров (Даніло, 81), Лазич, Нельсон (Траоре, 58), Мкртчян, Казарян (Зе Соарес, 46).

ОБОЛОНЬ: Махновський, Конюшенко, Гурський, Пластун, Корнєв, Ільків, Лупашко, Кучеренко (Мякушко, 66), Баранець, Тимченко (Яковенко, 82), Турчанов (Месхі, 59).

Попередження: Баранець (73).

Зараз ви читаєте новину «"Металург" у Донецьку завдав поразки "Оболоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути