середа, 11 липня 2012 13:10

"Металург" просто виявився не готовий до гри"- Нагорняк

"Металург" просто виявився не готовий до гри"- Нагорняк
Нагорняк: "Металург" просто не знав, що йому робити ". Фото: fanat.ua

У "Шахтаря" є проблеми, які можуть перешкодити успішно виступити в Лізі Чемпіонів. Про це сказав екс-форвард збірної України і футбольний експерт Сергій Нагорняк, коментуючи Gazeta.ua поєдинок гірників за Суперкубок проти донецького "Металурга".

"Шахтар" виявився на голову сильніший за "Металург", а після першого гола перевага стала колосальною. Склалося відчуття, що гравці "Металурга" елементарно не знали, що їм робити. Команда, на мій погляд, виявилася просто не готова до цього матчу. "Шахтар" же навпаки показав свою силу і те, що є реальним претендентом на чергове чемпіонство", - каже Сергій.

У травні команди вже зустрічалися у фіналі Кубка України. Тоді "Шахтар" вирвав перемогу в додатковий час.

"Це дві абсолютно різні гри. Тоді за рахунку 2:1 в додатковий час "Металург" не давав "Шахтарю" продихнути, команда Луческу просто відбивалася. Прекрасно зіграв воротар Бандура. Тут гірники просто не зазнали ніяких проблем. Голкіпера звинувачувати не варто, грала погано вся команда", - підкреслив Нагорняк.

У другому таймі "Металург" мав два дуже небезпечних моменти після стандартів. В обох випадках "Шахтар" врятував Андрій П'ятов.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Срна викупав в шампанському дорогий костюм Ахметова

"Це серйозний дзвінок, команда вже не перший раз пропускає після стандартів. І тренерам є над чим подумати, особливо напередодні Ліги Чемпіонів. Там такі помилки не прощають", - зауважив екс-форвард збірної.

В "Металурзі" є проблема з нападом, при тому, що до старту команди в Лізі Європи залишається трохи більше тижня.

"Навіть якщо вони завтра підпишуть форварда, новачкові треба буде час, щоб зігратися. Якого фактично немає. Та й тренер сам прекрасно розуміє, що розраховувати йому доведеться на тих зіграних виконавців, які сьогодні є в обоймі", - вважає Сергій.

У ЗМІ було багато дискусій, чи потрібен Суперкубок Україні.

"Якщо у всіх країнах є такий турнір, чому він не повинен бути у нас? Командам ніколи не завадить зайва можливість пограти, перевірити свої сили. Гроші, нарешті, заробити", - говорить Нагорняк.

У складі "Шахтаря" дебютував Марко Девіч, який замінив у другому таймі Тейшейру.

"По тих десяти хвилинах, що він відіграв, складно щось говорити. По "Металісту" ми знаємо, що Марко дуже добре входить у гру з лавки запасних. Але його перспективи в "Шахтарі" будуть видні тільки з часом", - зазначив він.

Нагадаємо, "Шахтар" в донецькому дербі за Суперкубок України обіграв земляків з "Металурга" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Металург" просто виявився не готовий до гри"- Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути