субота, 20 жовтня 2012 21:43

"Металіст" переміг "Динамо" на "Олімпійському"

"Металіст" переміг "Динамо" на "Олімпійському"
Тайсон забив перший гол "Металіста" у матчі ФОТО: metalist.ua

Київське "Динамо" вдома поступилося харківському "Металісту" з рахунком 1:3 в матчі 12-го туру української прем'єр-ліги.

"Металіст" в першому таймі гостріше виглядав в атаках, в результаті чого, справедливо реалізував контратаку на 34-й хвилині. Раффаель втратив м'яч на підступах до чужого штрафного майданчика, Шав'єр передачею знайшов Тайсона у вільній зоні, який вийшов на рандеву з воротарем і переграв Шовковського.

На початку другого тайму "Металіст" заробив право на 11-метровий удар. Тайво у власному штрафному майданчику порушив правила на Марлосы, а Шав'єр впевнено реалізував пенальті.

На 59-й хвилині киянам вдалося відіграти один м'яч за допомогою дальнього удару Кранчара і точного добивання головою у виконанні Ярмоленка.

Наприкінці зустрічі команди залишилися удесятьох: за другі жовті картки арбітр вилучив з поля нападника "Металіста" Крістальдо і захисника "Динамо" Михалика.

На третій доданій хвилині матчу півзахисник "Металіста" Торрес, який вийшов на заміну, забив третій м'яч у ворота "Динамо".

Україна. Прем'єр-ліга

12-й тур

Динамо К (Київ) - Металіст (Харків) - 1:3

Голи: Тайсон, 34 (0:1); Шав'єр, 52 (0:2, пен); Ярмоленко, 59 (1:2); Торрес, 90+3 (1:3).

Динамо Київ: Шовковський, Хачеріді, Михалик, Тайво, Гусєв, Велозу (Мілевський, 75), Раффаель (Кранчар, 46), Вукоєвич, Ярмоленко, Мехмеді (Марко Рубен, 83), Ідейє.

Металіст: Горяїнов, Вільягра, Папа, Березовчук, Фініньо, Едмар, Шелаєв (Шарпар, 62), Клейтон, Марлос (Крістальдо, 74), Вілліан Гомес (Чако Торрес, 83), Тайсон.

Попередження: Вукоєвич, 56; Михалик, 68; Ярмоленко, 70; Мілевський, 90+4 - Едмар, 69; Крістальдо, 79.

Вилучення: Михалик, 88 - Крістальдо, 86.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" переміг "Динамо" на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути