середа, 05 лютого 2020 14:31

Мессі публічно посварився зі спортивним директором "Барселони"

Мессі публічно посварився зі спортивним директором "Барселони"
Мессі й Абідаль кілька років разом виходили на поле

Спортивний директор "Барселони" Ерік Абідаль і головна зірка клубу Ліонель Мессі публічно посварилися. Першим почав Абідаль. Його головна претензія - якість гри.

"Ми дивилися на тактику, на гру футболістів, на роботу тих, хто грає не так багато. Я фокусувався на подібному. І багато гравців не були задоволені попереднім тренером Ернесто Вальверде або працювали не так старанно. Була проблема і з комунікацією в колективі", - цитує Абідаля "Трибуна".

Сетьен - ідеальний кандидат. "У Кіке наша ДНК, він любить працювати і допомагає гравцям, які мало грають, відчувати себе частиною команди. Повинна бути комунікація, це робить команду краще і додає конкуренції".

Зустріч з Хаві була, але до конкретики не дійшла.

"Не було жодної пропозиції. Якщо Хаві говорить, що воно було, то нехай покаже. Ми провели 2 зустрічі: на першій ми розповідали йому про наше бачення клубу, на другій він пояснював свій план. Вся інформація в медіа - більше політика, ніж футбол. Я таким не займаюся, а говорю тільки про футбол".

Фраза про невдоволення гравців вивела з рівноваги Ліонеля Мессі.

Лео опублікував в сторіс скрін зі статті Diario Sport і обвів червоним тизер: "Спортивний керівник клубу пояснює, що "багато гравців не були задоволені або працювали не так старанно".

"Мені не подобається коментувати роботу спортдира в інстаграмі, але я думаю, що люди мають нести відповідальність за свою роботу і самостійно ухвалювати рішення.

Гравці несуть відповідальність за те, що відбувається на полі, і ми першими визнаємо це, коли у нас не вийшло. Керівники спортивних відділів теж повинні брати на себе відповідальність - перш за все, за рішення, які вони ухвалюють.

І останнє. Я вважаю, що коли мова заходить про гравців, ви маєте називати конкретні імена. Інакше ви поливаєте брудом всіх і роздмухуєте те, що говориться, але не відповідає дійсності".

"Мессі втомився, що на нього звалюють відповідальність за будь-які події в "Барсі". Коли в інтерв'ю спливають слова "гравці","роздягальня","лідери команди", всі відразу думають про Лео. На думку Мессі, у промові Абідаль вчинив так само: зняв відповідальність за звільнення тренера з себе і переклав на аргентинця", - заявив Хуанма Кастаньо, ведучий вечірньої програми El Partidazo.

Мессі не хотів відставки Вальверде. Він і Суарес до кінця вірили в тренера, як і більша частина команди. За версією Marca, тільки троє гравців у складі були раді відходу Вальверде: Ракітіч, ​​Бускетс і Відаль.

Ще одна претензія Лео - покупка Грізманна. Влітку аргентинцеві пообіцяли, що не братимуть француза, а повернуть Неймара. Хоча з Грізманном домовилися ще в березні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мессі та Піке посварилися на тренуванні "Барселони"

Marca пише, що конфлікт у клубі тільки розгорається. Президент клубу Бартомеу теж незадоволений роботою Абідаля: спортивний директор не зміг домовитися з Хаві та не купив форварда на заміну Суаресу.

Зараз ви читаєте новину «Мессі публічно посварився зі спортивним директором "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути