четвер, 13 серпня 2009 17:55

Мессі пообіцяв відновитися до матчу з "Шахтарем"

Мессі пообіцяв відновитися до матчу з "Шахтарем"

Нападаючий "Барселони" Лео Мессі завірив громадськість в тому, що буде готовий вийти на поле в матчі проти "Шахтаря" 28 серпня в Монако. Аргентинець отримав невелике пошкодження і був вимушений пропустити товариський матч своєї збірної проти Росії (3:2), але розраховує взяти участь у відбірному матчі на ЧС-2010 проти Бразилії.

Для повнішої підготовки до такого принципового матчу Мессі хоче якомога раніше вилетіти на батьківщину в розташування команди Дієго Марадони. "Упевнений, що 28 серпня зіграю проти "Шахтаря", - говорить Мессі. - Проблема полягає в наступному матчі чемпіонату Іспанії. Я хочу поговорити з Хосе Гвардіолою і просити його, щоб він відпустив мене додому перед матчем, щоб я краще підготувався до гри з бразильцями. У нас прекрасний тренер і він повинен мене зрозуміти. До Аргентини я хочу відлетіти відразу після матчу з "Шахтарем".

За матеріалами Sport.ua, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «Мессі пообіцяв відновитися до матчу з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути