Ексклюзиви
пʼятниця, 31 липня 2009 08:31

Мерайя Кері заспіває на відкритті "Донбас Арени"

Мерайя Кері заспіває на відкритті "Донбас Арени"

Підготовка до грандіозного відкриття першого в Україні п"ятизіркового стадіону "Донбас Арена" йде повним ходом. Не дивлячись на те що організатори раз у раз підкидають журналістам і майбутнім глядачам подробиці масштабного шоу, відволікти увагу громадськості від головної інтриги - хто ж із зірок світового шоу-бізнесу приїде на відкриття - постановники церемонії поки не можуть.

Нагадаємо, за результатами світових рейтингів, в топ-5 світових поп-зірок зараз міцно влаштувалися Мадонна, Брітні Спірс, Елтон Джон, Кайлі Міноуг і Мерайя Кері. Ознайомившись з розкладом їх концертів, вявилося, що Мадонна (яку багатьом так хотілося побачити в Донецьку) до нас напевно не завітає. На цей день у неї запланований концерт на іншому стадіоні - в Софії. Зайнята і Брітні - в рамках гастрольного туру 29 серпня вона виступить в Бостоні, відразу після чого відправиться до Філадельфії. Швидше за все, відмовиться від пропозиції і Кайлі Міноуг, адже не дивлячись на "вікно", вже 30 серпня їй співати в Сан-Франциско.

Зате в день "Х" абсолютно вільні від турів і концертів сер Елтон Джон і його не менш зіркова сусідка за рейтингом Мерайя Кері. Враховуючи ж той факт, що Джон все-таки зовсім недавно побував в Україні і навряд чи організатори шоу захочуть повторюватися, можна припустити, що Донецьк відвідає Мерайя Кері.

Тим часом організатори дійства ні в яку не бажають задовольнити цікавість донеччан.

- Не дивлячись на всю грандіозність і масштабність шоу, ми прагнутимемо зберегти головний секрет до самого відкриття, - розповів генеральний режисер церемонії Марко Баліч.

За матеріалами Террикон, КП в Украине

Зараз ви читаєте новину «Мерайя Кері заспіває на відкритті "Донбас Арени"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути