четвер, 10 жовтня 2019 18:32

"Мене чекає ніч без сну" - Шевченко про підготовку до Литви

"Мене чекає ніч без сну" - Шевченко про підготовку до Литви
Андрій Шевченко вважає, що потрібно викладатися на повну в кожному матчі. Фото: Олександр Попов

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко прокоментував завтрашній матч своєї команди зі збірною Литви в рамках кваліфікації на Євро-2020.

Про це повідомляє "Спортарена"

"Однозначно, впевненість у команди є. Дуже важливо домогтися позитивного результату. При всій повазі до Литви, ми граємо вдома і хочемо виграти. У нас великі цілі. Ми хочемо також показати хороший футбол ", - заявив наставник головної команди країни.

Я не згоден, що перемога завтра відкриє перед нами двері на Євро-2020. Ми повинні в кожному матчі грати на певному рівні. Не думаю, що ми, перемігши Литву, на 99,9% вийдемо з групи. Варіанти будуть завжди, поки ми остаточно не вирішимо свою задачу. На кожен матч ми повинні налаштовуватися тільки на перемогу .

"Сьогодні у нас буде тренування. А потім мене, мабуть, чекає безсонна ніч, бо треба буде визначитися зі складом. Так, це плюс, що всі гравці в хорошій формі, що є вибір виконавців," - сказав Шевченко на перед матчевій прес- конференції..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко очолить "Мілан" влітку

Матч між збірними України та Литви відбудеться завтра, 11 жовтня, на полі харківського ОСК Металіст. Початок - о 21:45. У понеділок, 14 жовтня, підопічним Шевченко має бути в Києві прийняти збірну Португалії.

Зараз ви читаєте новину «"Мене чекає ніч без сну" - Шевченко про підготовку до Литви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути