вівторок, 31 березня 2020 14:58

"Мені двічі зламали ребра. Потім гомілкостоп" - ексгравець збірної України про "чемпіонат Криму"

"Мені двічі зламали ребра. Потім гомілкостоп" - ексгравець збірної України про "чемпіонат Криму"
Денис Голайдо брав участь у так званому чемпіонаті Криму з футболу. Фото: соцмережі

Колишній гравець збірної України Денис Голайдо розповів про так званий "чемпіонат Криму", де він завершив кар'єру у 2017 році.

"Грають вісім команд. Більшість з них фінансує влада та тільки двом, здається, допомагають спонсори. Рівень чемпіонату навіть не можу з чимось порівняти. Слабенький. Вісім команд грають в чотири кола між собою. На літніх і зимових зборах якийсь кубок придумують – між собою ще по п'ять разів зіграти.

За останній рік перед закінченням кар'єри мені два рази зламали ребра. І потім коли з Євпаторією грали, мені зламали гомілкостоп. Сказав, що вистачить. Це не ті гроші, за які варто ці переломи терпіти, щоб потім інвалідом залишитися.

Мене вражає, коли я приходжу на матч, наприклад, "Кримтеплиці", а мені кажуть на стадіоні сто рублів за квиток заплатити. Кажу: "Ви що, знущаєтесь? Купити квиток на Прем'єр-лігу Криму?" Було б чудово, якби закінчив як при Україні – зіграти вдома з "Шахтарем", "Динамо", "Дніпром". Коли повний стадіон, красиво закінчив і пішов. А так пішов з пустого стадіону і все", - сказав Голайдо в інтерв'ю "Трибуні"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прийшла Росія, але як я можу почати вболівати за її збірну?" - ексгравець "Таврії"

Денис Голайдо 8 сезонів захищав кольори "Таврії". Виграв із командою Кубок України. Провів 5 матчів за збірну України. Після анексії Криму залишився жити в Сімферополі.

Зараз ви читаєте новину «"Мені двічі зламали ребра. Потім гомілкостоп" - ексгравець збірної України про "чемпіонат Криму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути