середа, 17 грудня 2008 19:00

Менеджер Кличків назвав бій Валуєв-Холіфілд "бідою для боксу"

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте назвав бій росіянина Ніколая Валуєва з американцем Евандером Холіфілдом "бідою" для професійного боксу. Про це повідомляє AFP. За словами Бенте, Холіфілд з роками стає все слабшим, і його поєдинок з Валуєвим перетвориться на фарс.

Бій Валуєва з Холіфілдом, в якому росіянин захищатиме титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), відбудеться 20 грудня в Цюріху на арені "Халленштадіон".

За проведення поєдинку з 46-річним американцем Валуєв зазнав критики з боку фахівців. На думку спостерігачів, Холіфілд, який володів в 1990-і роки званням абсолютного чемпіона світу, через свій вік не зможе чинити серйозного опору росіянинові.

Востаннє Холіфілд, котрий поступається Валуєву приблизно 40 кілограмів у вазі і близько 30 сантиметрів в зрості, виходив на ринг 14 місяців тому. У жовтні 2007 року американець зазнав поразку по очках від росіянина Султана Ібрагімова.

Переможцеві бою Валуєв - Холіфілд слід зустрітися з узбеком Русланом Чагаєвим, який має статус "тимчасово недіючого чемпіона" WBA.

Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Менеджер Кличків назвав бій Валуєв-Холіфілд "бідою для боксу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути