четвер, 29 січня 2009 13:13

Мексиканці використають магію вуду проти футболістів збірної США

Мексиканська газета Record запропонувала футбольним уболівальникам використовувати ляльок вуду, щоб допомогти збірній країни обіграти команду США в матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року. Газета, яка назвала магію вуду "секретною зброєю" мексиканських фанатів, організовує роздачу ляльок у формі футболістів збірної США. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP.

Record планує роздати 8,7 тисяч ляльок. Американський рітейлер Radio Shack, який спочатку збирався брати участь в акції, відмовився поширювати фігурки футболістів. Radio Shack мав намір підтримати мексиканську збірну і тим самим збільшити свою популярність в Мексиці, але, ознайомившись з деталями акції, припинив співпрацю з виданням, повідомляє The Canadian Press.

Газета запропонувала уболівальникам представити на місці ляльки гравця з команди США. Фанатам рекомендується встромляти в ляльок шпильки або відрізувати фігуркам футболістів ноги. Передбачається, що це повинно допомогти мексиканській збірній обіграти американців, чого не траплялося з 2000 року.

На офіційному сайті газети Record запущено інтернет-голосування з приводу акції. Читачам пропонується відповісти на питання, чи допоможе використання ляльок вуду збірній Мексики. На момент написання замітки найпопулярнішою була відповідь "Не допоможе, програють у будь-якому випадку". На другому місці знаходився варіант відповіді "Звичайно, допоможе, будь-яка допомога хороша".

Матч Мексика - США пройде 11 лютого 2009 року в американському Коламбусі. Надалі Record планує випускати ляльки вуду, що втілюють футболістів інших суперників мексиканської збірної у відбірному турнірі ЧС-2010: Тринідаду і Тобаго, Гондурасу, Сальвадору і Коста-Ріки.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканці використають магію вуду проти футболістів збірної США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути