неділя, 01 березня 2009 16:23

Мазілу приніс "Арсеналу" перемогу у матчі "безпритульних" команд

Мазілу приніс "Арсеналу" перемогу у матчі "безпритульних" команд

"Арсенал" - ФК "Харків" 1:0

Гол: Мазілу, 12

"Арсенал": Рева Віталій (к), Матюхін Сергій, Хомин Андрій, Симоненко Сергій, Євсєєв Євген, Кузняцов Сяргей (Заваров Валерій, 90), Шершун Богдан, Єщенко Андрій, Закарлюка Сергій (Джакобія Лаша, 87), Мазілу Іонуц, Жоземар (Гусєв Ролан, 75).

ФК "Харків": Стойко Дмитро, Комарницький Віталій (к), Чеберячко Євген, Гунчак Руслан, Панкавець Олексій, Фартушняк Андрій, Іванов Олексій, Козоріз Іван, Мілько Вадим (Рібейро Андерсон), Козюберда Сергій (Ксьондз Павло, 68), Кабанов Тарас.

Попередження: Євсєєв, 22; Хомин, 66 - Козоріз, 4.

В стартовому складі господарів чотири новобранці, всі з дніпропетровського "Дніпра". Зробивши ставку саме цих гравців Олександр Заваров сподівається з них створити оновлений боєздатний колектив. І вони в цьому матчі не підвели.

Гості матч розпочали більш активніше, ніж "Арсенал": Тарас Кабанов пробив по воротах Реви, та голкіпер був "на місці". Потім Андрій Фартушняк небезпечно пробив з 20 метрів до воріт - повз.

Та ось на 12 хвилині кияни відкривають рахунок на табло. "Дніпропетровці" Андрій Єщенко та Іону Мазілу постаралися: перший виконав чудову передачу на румуна, якому вдалося спокійно реалізувати вихід один на один з Дмитром Стойком.

Чому ж Іонуц так в "Дніпрі" не грав?

Відразу після цього господарі могли збільшити рахунок, та Євгену Євсєєву не вдалося переграти голкіпера суперника. На 24 хвилині матчу знову невгамовний румун Мазілу загрожував воротам "городян" та відмінно зіграв Дмитро Стойко, перевівши м"яч на кутовий. Чому ж Іону так в "Дніпрі" не грав? Це загадка. Невже настільки скучив за футболом.

Далі у першому таймі безрезультатно воротам гостей завдавали клопотів Сергій Закарлюка, Жоземар та все той же Іонуц Мазілу. Перша половина матчу завершилася з мінімальною перемогою на користь "арсенальців". А в цей на стадіоні пішов добротний сніг. От Вам і весна.

Гості активізувалися. На початку другої половини матчу небезпечно пробивав Руслан Гунчак, та підвела його влучність. Потім Тарас Кабанов та Іван Козоріз невдало комбінували поблизу воріт Віталія Реви. На ці дії "Арсенал" відповів не точним ударом захисника Андрія Єщенка. Йде 54 хвилина матчу, а тренери команд не проводять замін, невже їх задовольняє така гра. Це стосується в першу чергу Михайла Стельмаха. Адже господарі почали нагнітати ситуацію біля їх воріт, особливо старався Сергій Симоненко.

А на 64 хвилині матчу, після передачі Андрія Єщенка, Сергій Матюхін наніс удар по воротам гостей головою, і м"яч попавши в обидві штанги воріт захисники вибили подалі, оятуючись від другого голу.

ФК "Харків" старався втекти від поразки, зрівняти рахунок, але нічого біля воріт Віталія Реви їм створити не вдалося. "Арсенал" продовжував грати в свій атакаючий футбол. Чудово також увійшов у гру Ролан Гусєв, що прибавило роботи захисникам та голкіперу гостей.

Київський "Арсенал" здобув заслужену мінімальну перемогу завдяки єдиному голу Іонуца Мазілу. Матч пройшов у Конча-Заспі на тренувальній базі "Динамо".

За матеріалами turnir.com.ua, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Мазілу приніс "Арсеналу" перемогу у матчі "безпритульних" команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути