Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2009 17:34

Мати та тещу Джона Террі заарештували за крадіжку

Автор: ТСН
  Джон Террі з дружиною і матір'ю
Джон Террі з дружиною і матір'ю
Мати та тещу зірки англійського футболу, капітана національної збірної та "Челсі" Джона Террі заарештовано за крадіжку одягу та продуктів харчування на суму в 800 фунтів стерлінгів у магазинах Marks & Spencer і Tesco у британському місті Уейбрідж.

Інцидент відбувся в середу, 26 березня. Поліцейські затримали матір футболіста - 50-річну Сью Террі та його тещу - 54-річну Сью Пул при завантаженні вкрадених речей до салону автомобіля, повідомляє The Sun.

Відразу після затримання жінок відправили до місцевого відділення поліції, де їм було зроблено лише попередження, прийнявши яке, вони формально визнали свою провину і факт здійснення крадіжки.

Повідомляється, що "всі, у тому числі й поліцейські, були шоковані, дізнавшись, що вони затримали матір і тещу Джона Террі. Вони з тих жінок, які хочуть отримати все безкоштовно, але вони хотіли вкрасти досить дешеві речі. Вони не змогли нічого навіть пояснити, вони були дуже схвильовані", - повідомляється в The Sun.

Поліцейські, були шоковані, дізнавшись, що вони затримали матір і тещу Джона Террі.

"Одна з них заявила, що навіть не знала, що вона взяла спортивну амуніцію з магазину, оскільки їй взагалі не подобається носити спортивний одяг", - повідомляється у газеті.

"Це шокує Джона. Його ненька раніше не робила нічого подібного", - повідомляє джерело, близьке до футболіста.

На думку адвоката Террі, його мати та теща абсолютно невинні і стали жертвами "звичайного непорозуміння". Він вважає, що їм не слід було погоджуватися з фактом попередження і визнавати свою провину. "Вони не зробили нічого поганого. Вони були без адвокатської допомоги і не знали, що визнають свою провину", - заявив адвокат.

Даний інцидент є величезним конфузом як для 28-річного Джона Террі, так і для федерації англійського футболу. Террі заробляє 135 тисяч фунтів на тиждень, не враховуючи різноманітних бонусів і величезних сум, які він отримує за спонсорські контракти.

Зокрема, Джон придбав для своїх матусь два окремі будинки на одній із фешенебельних вулиць міста Оксшотт, де живе сам разом із дружиною Тоні і двома синами-близнюками - Джорджи та Саммером. Серед мешканців міста ця вулиця отримала негласну назву "Террі Стріт".

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Мати та тещу Джона Террі заарештували за крадіжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути