понеділок, 11 жовтня 2010 14:36

Матч з Бразилією стане сотим для Тимощука

Матч з Бразилією стане сотим для Тимощука
Півзахисник національної збірної України Анатолій Тимощук сьогодні зіграє свій сотий поєдинок у футболці головної команди країни. Через травму Андрія Шевченка саме він виведе нашу команду з капітанською пов'язкою на матч з бразильцями.

Перший матч за збірну Тимощук зіграв 26 квітня 2000 проти команди Болгарії, а синьо-жовті тоді перемогли з рахунком 1:0. За десять років у збірній футболіст забив два голи, причому один з них лише три дні тому в грі з Канадою.

До недавнього часу, 100 і більше матчів у футболці національних збірних провели лише три українські футболісти - Олег Блохін (СРСР), Віктор Онопко (СНД / Росія) і Шевченко (Україна).

Нагадаємо, матч Україна - Бразилія розпочнеться сьогодні о 21:30 за київським часом.

На перемогу п'ятикратних чемпіонів світу ставки приймаються як 1,44 до 1 (чим менший коефіцієнт, тим більша ймовірність події), а перемога команди Юрія Калитвинцева оцінюється коефіцієнтом 7,00. Нічийний результат - 4,20 до 1.

Найімовірніший результат поєдинку, на думку букмекерів, перемога бразильців з рахунком 1:0 або 2:0 (коефіцієнт 6,50 і 7,00 до 1 відповідно).
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Матч з Бразилією стане сотим для Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути