пʼятниця, 30 жовтня 2020 20:49

Матч у тренувальному стилі: "Шахтар" без проблем переміг "Маріуполь"

Матч у тренувальному стилі: "Шахтар" без проблем переміг "Маріуполь"
Тайсон записав на свій рахунок дубль. Фото: ФК "Шахтар".

У 8 турі УПЛ "Шахтар" не мав ніяких проблем із "Маріуполем" - 4:1. Що потрібно знати про матч?

У "Маріуполя" знайшлося тільки 14 футболістів. 13 гравців "Маріуполя" не могли грати через договір оренди з "Шахтарем". Наставник азовців Остап Маркевич довірив місце у старті гравцям молодіжної команди . А на лаві запасних опинилося всього 3 гравці при 5 можливих замінах.

Луїш Каштру зробив ротацію після матчу Ліги чемпіонів. Наставник "гірників" дав відпочити футболістам, які у вівторок грали проти "Інтера". Ігровий час отримали гравці, які відновлюється від коронавірусу та гравці ротації.

Богдан В'юнник дебютував у дорослому футболі. 19-річний форвард "Шахтаря" провів свій перший професійний матч на дорослому рівні. Нападник відзначився результативною передачею.

Георгій Сударов забив дебютний м'яч в УПЛ. Півзахисник "гірників" відкрив рахунок за першу команду "Шахтаря". Судаков ударом із лінії штрафної відправили м'яч у ворота суперника. Це була тільки 2 гра 18-річного гравця за "гірників".

"Гірники" навіть граючи далеко не на повну мали безліч моментів та за бажання могли довести рахунок до непристойного

Ігор Тищенко став антигероєм матчу. Захисник "Маріуполя" "привіз" два пенальті у власні ворота.

Боротьби не вийшло. "Шахтар" володів повною ігровою та територіальною перевагою. Власне гра проходила виключно на половині поля та біля штрафного майданчика "Маріуполя" . "Гірники" навіть граючи далеко не на повну мали безліч моментів та за бажання могли довести рахунок до непристойного. Гості не могли перейти із м'ячем на чужу половину поля. Свій гол забили після неузгодженнх дій захисників "Шахтаря" при створенні положення поза грою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рома" хоче запросити головного селекціонера "Шахтаря"

Наступний свій матч "Шахтар" проведе 3 жовтня в рамках Ліги чемпіонів проти "Боруссії" Менхенгладбах. Початок гри – о 19. 55.

Зараз ви читаєте новину «Матч у тренувальному стилі: "Шахтар" без проблем переміг "Маріуполь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути