середа, 01 грудня 2010 17:48

Матч "Металіст" - "Дебрецен" опинився під загрозою перенесення

Матч "Металіст" - "Дебрецен" опинився під загрозою перенесення

Поєдинок п'ятого туру групового етапу Ліги Європи між харківським "Металістом" і угорським "Дебреценом", який повинен відбутися сьогодні, може бути перенесений через холодну погоду.

Про це повідомляє офіційний сайт харківського клубу з посиланням на представників УЄФА, які відповідають за проведення матчу.

Якщо температура перед матчем буде нижче 15 градусів морозу, то матч буде проводитися тільки при взаємній згоді представників двох команд.

За даними синоптиків, сьогодні ввечері в Харкові очікується від 10 до 12 градусів морозу.

Нагадаємо, що в схожій ситуації опинилися також і футболісти київського "Динамо" і БАТЕ, які завтра можуть не вийти на поле в матчі Ліги Європи через сильні морози в Мінську.

Відзначимо, що рішення про перенесення зустрічі приймає головний арбітр. Якщо стан газону є прийнятним для гри, за годину до матчу проводиться вимір температури повітря на поле. У випадку, коли вона нижче -15 градусів, обидва клуби повинні дати згоду на участь в поєдинку. Відмова однієї із сторін автоматично означає, що матч у цей день не відбудеться.

Поєдинок п'ятого туру групової стадії Ліги Європи "Металіст" - "Дебрецен" відбудеться в середу, 1 грудня, у Харкові. Початок поєдинку о 20:00. Телетрансляція на каналі "Футбол".

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Матч "Металіст" - "Дебрецен" опинився під загрозою перенесення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути