Ексклюзиви
четвер, 24 жовтня 2019 15:00

Матч із "Копенгагеном" обслуговуватимуть білетери старші за 60 років

Матч із "Копенгагеном" обслуговуватимуть білетери старші за 60 років
"Динамо" пропагує толерантність до літніх людей

24 жовтня напередодні матчу Ліги Європи у двох касах НСК "Олімпійський" почнуть працювати люди золотого віку. Відтепер кожен уболівальник зможе не тільки купити квиток на спортивну подію, а й також показати свою толерантність до людей поважного віку, обравши саме такого касира.

Цей проект ініціативи "Трудолюб" від благодійного фонду "Життєлюб", що вже 7 років опікується людьми 50+, став можливим за підтримки ФК "Динамо" та квиткового оператора esport.in.ua.

"Ми брендували каси яскравими кольорами, щоб вони вирізнялись від інших, і щоб покупець швидко міг визначитись із вибором, у якій касі придбати квиток. Звісно, літні касири можуть не так швидко обслуговувати порівняно з молодшими за них колегами, але ми свідомо йшли на це і навіть зазначаємо це в тексті, який розміщено на касі, – говорить співзасновник БФ "Життєлюб" Тіна Михайловська. – У такий спосіб ми привертаємо увагу до проблеми працевлаштування людей поважного віку та маємо надію на виховання толерантності до людей 60+ у суспільстві".

Такі незвичні каси можна знайти на вулиці Фізкультури поруч із рештою кас НСК "Олімпійський" і на вулиці Саксаганського, 1.

"У наших касах і до цього працювали літні люди, але ми з радістю підтримали ініціативу фонду "Життєлюб", щоб зробити на цьому додатковий акцент. Ми хочемо, щоб наші клієнти робили свідомий вибір і підтримували необхідність соціалізації людей віком 60+", – зазначає засновник esport.in.ua Роман Порядченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамівці" запросили поранених бійців АТО на матч із "Олександрією"

Каси до послуг покупців відкриті із понеділка по п'ятницю з 10:00 до 19:00 та у вихідні дні з 11:00 до 18:00.

Зараз ви читаєте новину «Матч із "Копенгагеном" обслуговуватимуть білетери старші за 60 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути