пʼятниця, 11 квітня 2008 13:30

Маскаєв вийде на ринг у кінці літа

Російський боксер-важковаговик Олег Маскаєв, який поступився 8 березня титулом чемпіона світу за версією WBC нігерійцю Семюелу Пітеру, заявив, що не збирається завершувати спортивну кар"єру. За словами Маскаєва, він проведе свій наступний бій у кінці літа 2008 року.

Росіянин розповів, що переговори про організацію поєдинку вже ведуться, і матч покажуть на американському спортивному каналі ESPN. При цьому Маскаєв висловив бажання вийти на ринг у Москві. 39-річний боксер підкреслив, що фізично він почуває себе добре, а головне для нього - проаналізувати помилки, допущені в бою з Пітером.

Говорячи про поразку від нігерійського боксера, Маскаєв підкреслив, що промоутер африканця Дон Кінг і керівництво WBC вели закулісні ігри з метою забезпечити перемогу Пітера. Росіянин також звинуватив рефері бою Гваделупі Гарсію в тому, що він навмисне не звертав уваги на постійні удари по потилиці, які наносив нігерійський боксер.

Маскаєв пообіцяв, що WBC доведеться відповісти за свої дії, підкресливши, що його представники подадуть на цю організацію до суду. В той же час росіянин визнав, що в бою з Пітером, програним ним у шостому раунді нокаутом, він припустився серйозних помилок.

Російський боксер вважає, що йому під силу знову стати чемпіоном світу за однією з інших версій. Маскаєв зазначив, що він займає шосте місце в рейтингу WBO і саме за цей титул він має намір поборотися.

"Спорт Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв вийде на ринг у кінці літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути