Ексклюзиви
вівторок, 16 грудня 2008 20:14

Марсело Морено відчуває себе зайвим в "Шахтарі"

Нападаючий "Шахтаря" Марсело Моренно, який зараз проводить свою відпустку в Белу-Орізонті, висловив бажання повернутися в "Крузейро", звідки він і перейшов в стан гірницького клубу. Особливі надії по цьому переходу болівієць покладає на президента "Крузейро" Зезе Перреллу.

Моренно підтвердив, що в Україні відчуває себе не дуже комфортно, а значить, його повернення в "Крузейро" цілком може відбутися. "Таке відчуття, що я тут неначе сторонній. Немає послідовності - один матч я граю, а в наступних навіть не потрапляю в заявку. Я хочу мати постійну практику, і Кубок Лібертадорес був би вельми до речі", сказав Моренно бразильському виданню O Tempo, натякаючи на свій можливий "come-back". У 36 матчах за "Крузейро" Марсело Моренно забив 21 м"яч - але в "Шахтарі" у нього все поки не так веселково.

Болівійський форвард "Шахтаря" також згадав, що керівництво "Крузейро" - зокрема, і президент клубу Зезе Перрелла - обома руками за його оренду у "Шахтаря", хоча сам Перрелла не так оптимістичний в цьому відношенні: "Марсело Мартінс? Поки я не дуже добре розібрався в цій ситуації. Можу сказати, що цей гравець нам завжди буде цікавий, він грав для нас важливу роль. І якщо надасться можливість його оренди у донецького клубу, ми цілком може проінвестувати цю справу.

Але мені здається, що це буде досить важко. Російські клуби зазвичай не відпускають бразильців в перший же рік. Знаю це з власного досвіду", підсумував Зезе Перрелла в інтерв"ю UOLEsporte.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Марсело Морено відчуває себе зайвим в "Шахтарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути