субота, 11 серпня 2018 17:11

Маркевич зізнався, чи готовий знову очолити "Металіст"

Маркевич зізнався, чи готовий знову очолити "Металіст"
Маркевич дав коментар щодо подальшої роботи. Фото: KHARKIV Today

Екс-наставник "Металіста" Мирон Маркевич, який нині очолює Комітет національних збірних ФФУ, прокоментував майбутній матч 4-го туру першої ліги "Дніпро-1" - "Металіст-тисячі дев'ятсот двадцять п'ять" і розповів, за яких умов може відновити тренерську діяльність.

"Команди приблизно рівні, одні з претендентів на вихід в УПЛ, тому вивіска говорить сама за себе. Будемо чекати хорошої гри. Напевно, поява таких клубів в першій і другій лігах піде їм на користь. Імена клубів з Дніпра і Харкова - це подразник для будь-якого клубу ПФЛ. Але мені, звичайно, хотілося б, щоб вони скоріше повернулися на найвищий рівень. Ці міста заслуговують того, щоб знову грати в прем'єр-лізі та єврокубках.

Нинешніпй тренер "Дніпра-1" Дмитро Михайленко вже довів свій рівень роботою. Непогано працював з молоддю, отримав медалі другої ліги, зараз лідирує в першій лізі. Сергій Валяєв тільки почав працювати. Але роботу тренера слід оцінювати тільки тоді, коли деякий час пройде. Локальні успіхи - це локальні успіхи, а коли буде стабільність - тоді можна буде говорити про якийсь сталості ...

Якщо Олександр Ярославський захоче взяти знову клуб і якщо він мене запросить, то ніяких питань", - сказав Маркевич Sport Arena.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркевич засудив Хацкевича за заяву про "Шахтар"

Мирон Маркевич, крім "Металііста", очолював "Карпати", "Дніпро", російський "Анжи" і збірну України.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич зізнався, чи готовий знову очолити "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути