неділя, 22 жовтня 2017 15:42

Маркевич заступився за Хацкевича

Маркевич заступився за Хацкевича
"У "Динамо" понабирали лівих гравців, а винен Хацкевич?" - Мирон Маркевич

Відомий український тренер Мирон Маркевич вважає, що неважливо, хто переможе в центральному матчі 13-го туру чемпіонату України між "Шахтарем" і "Динамо". Але киянам не вдасться відіграти відставання в сім очок по ходу сезону.

"Динамо" розпродало всіх футболістів, а на їх місце набрали лівих гравців, незрозуміло кого і звідки. Тепер у всьому буде винен Хацкевич? Найлегше звинуватити в бідах "Динамо" головного тренера. Це ж смішно. Всі хороші гравці йдуть. Зараз ще і Віда піде.

Пішла ціла армія класних виконавців. А кого взяли на їх місце? Незрозуміло кого. Може Хацкевич приймав цих гравців, навіть не знаю. Але я в цьому дуже сумніваюся.

Для киян відіграти цей відрив нереально. Величезна заслуга "Шахтаря" полягає в тому, що він повністю зберіг свій основний склад. Донецька команда продовжує контракти зі своїми провідними виконавцями, тому у них є результат. Ну, виграє "Динамо", і що далі? Кияни можуть випадково перемогти, хоча не бачу за рахунок чого. У футболі всяке буває, але що зміниться від цього? Абсолютно нічого".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітан "Динамо" не зіграє з "Шахтарем"

Матч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться сьогодні на "Олімпійському". Початок - о 19:30. Наш сайт проведе текстову онлайн трансляцію поєдинку.

На гру зараз продано більше 41 тисячі квитків. НСК "Олімпійський" вміщує 70 050 глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич заступився за Хацкевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути