четвер, 15 червня 2017 16:23

Маркевич наїхав на "Динамо" й "Карпати" за відмову грати в Маріуполі

Маркевич наїхав на "Динамо" й "Карпати" за відмову грати в Маріуполі
Маркевич: "Якщо боягузи, то нехай так і скажуть". Фото: afp.com

Колишній головний тренер "Металіста", "Дніпра" і збірної України Мирон Маркевич гостро висловився на адресу київського "Динамо" і львівських "Карпат". Клуби відмовилися грати в Маріуполі.

У коментарі виданню obozrevatel.com він зазначив, що в місті майже ідеальна атмосфера для проведення футбольних матчів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Немає гарантії, що комусь не захочеться бахнути півпакета по укропах"- ветеран АТО про матчі в Маріуполі

"Думаю, керівництву клубів, які роблять такі заяви, варто було б поїхати туди, поспілкуватися з місцевими жителями і бійцями АТО. Ми їх там ніколи не бачили. Або вони навіть цього бояться? Якщо вони боягузи, то нехай так і скажуть. У Маріуполі проходять концерти та фестивалі, тут грали команди першої ліги, виступала наша збірна серед ветеранів. Мені цікаво, я хочу звернутися до вболівальників "Динамо" й "Карпат", серед яких дуже багато волонтерів та воїнів АТО: вони не готові їхати до Маріуполя, або це все йде з політичних кабінетів і приймалень?", - сказав Маркевич.

"Бійці дуже люблять футбол і уважно стежать за всіма матчами українського чемпіонату. Думаю, вони дуже зрадіють можливості відвідати один із таких поєдинків у Маріуполі. І з поверненням "Іллічівця" в прем'єр-лігу така можливість у них буде. У Маріуполі зараз тихо і спокійно. У цьому можна переконатися, відвідавши місто", - додав він.

Раніше президент ФФУ Андрій Павелко пообіцяв особисто супроводжувати "Динамо", "Карпати" та інші клуби під час поїздок до Маріуполя.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич наїхав на "Динамо" й "Карпати" за відмову грати в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути