Ексклюзиви
середа, 03 березня 2010 11:51

Маркевич надає перевагу першій столиці над другою

Маркевич надає перевагу першій столиці над другою
За словами головного тренера збірної України Мирона Маркевича, Київ не скоро прийме матч національної команди. При цьому наставник підтвердив, що підготовку до двобоїв збірна буде відтепер проводити не тільки на базі київського "Динамо" в Конча-Заспі.

"Там непогано, але це не єдиний варіант. Хотілося б проводити ігри на стадіонах, які прийматимуть матчі Євро-2012. А в Києві арена ще не скоро буде готова. Тому на сьогоднішній день найбільш оптимальним варіантом мені бачиться Харків, - цитує Маркевича "Блик". - Стадіон і база високого рівня будуть у повному розпорядженні національної команди.

До того ж можу з упевненістю сказати, що навіть товариський матч збірної викличе в Харкові більший інтерес, ніж у Києві. Зрозумійте, головна команда країни повинна грати при заповнених трибунах. Це надихає футболістів, змушує їх грати на межі можливостей. І я більш ніж упевнений, що в Харкові навіть відкрите тренування збірної відвідають 5-6 тисяч вболівальників.

А взагалі, збираємося чергувати матчі. Одну гру - в Харкові, другий - у Львові, третій - у Донецьку, потім у Києві. Уболівальники повинні також відчути подих Євро-2012".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Блик

Зараз ви читаєте новину «Маркевич надає перевагу першій столиці над другою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути