понеділок, 15 лютого 2010 16:32

Марченко та Бубка вилетіли з турніру в Марселі

Марченко та Бубка вилетіли з турніру в Марселі

Український тенісист Ілля Марченко не зіграє в основній сітці великого турніру ATP у Марселі з призовим фондом € 513.000.

У фіналі кваліфікації донеччанин, посіяний під першим номером, у трьох сетах поступився 26-річному французу Едуарду Роже-Васселіну - 3:6, 6:1, 3:6.

У третьому сеті Ілля по ходу програвав 1:4, але зумів відіграти два гейми. Наступну свою подачу від віддав супернику, а на останок не зумів зробити брейк - 3:6.

Раніше в основну сітку не зміг пробитися Сергій Бубка, який програв у фіналі кваліфікації Яніку Мертенсу: 6:4, 4:6, 6:7 (5).

Таким чином, жоден з трьох українських тенісистів, які стартували у відбірному турнірі, не зумів пробитися в "основу". Іван Сергеєв вилетів у другому раунді, а Сергій Бубка та Ілля Марченко - в останньому.

Тепер в основній сітці Україну представлятиме один Сергій Стаховський. У першому раунді киянин зіграє з італійцем Сімоне Болеллі.

turnir.com.ua, sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Марченко та Бубка вилетіли з турніру в Марселі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути