пʼятниця, 19 лютого 2010 11:18

Марченко пробився у чвертьфінал у Марселі

Марченко пробився у чвертьфінал у Марселі

Українець Ілля Марченко вийшов до чвертьфіналу турніру ATP c призовим фондом € 512 750 Open 13 в Марселі, Франція. У матчі другого раунду донеччанин здолав бельгійського тенісиста Олів"є Рокуса: 6:1, 3:6, 6:2. За вихід до півфіналу Марченко побореться з другою ракеткою турніру французом Жо Вілфредом Цонга.

Киянин Сергій Стаховський завершив свої виступи на турнірі в Марселі. У завзятій боротьбі українець програв першій ракетці та головному фавориту турніру шведу Робіну Содерлінгу: 7:6 (5), 3:6, 4:6.

Христина Антонійчук не змогла вийти до чвертьфіналу турніру WTA з призовим фондом 220 000 $ у Боготі, Колумбія. В другому раунді українка поступилася колумбійській тенісистці Маріані Дюк-Маріно: 6:7 (3), 6:7 (10).

Марія Коритцева також зазнала поразки у другому раунді турніру в Боготі. Кривдницею Марії стала сьома ракетка турніру чешка Клара Закопалова: 6:1, 3:6, 4:6.

Проте в парному розряді Коритцевій вдалося вийти у півфінал змагань. Українсько-канадська пара Коритцева / Пельтьє, посіяна під першим номером, завдала поразки перуансько-колумбійському дуету Ботто / Дюк-Маріно: 6:4, 6:2.

sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Марченко пробився у чвертьфінал у Марселі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути