середа, 25 лютого 2009 13:44

Марадона врізався у телефонну будку

Марадона врізався у телефонну будку

Головний тренер збірної Аргентини з футболу Дієго Марадона потрапив в ДТП в Буенос-Айресі, в"їхавши на своєму автомобілі в телефонну будку. Уламки від будки, що розбилася, поранили двох людей, які отримали серйозні порізи. За словами очевидців, Марадона сховався з місця події, пише англійське видання The Sun.

Інцидент за участю одного з найкращих гравців в історії футболу відбувся близько двох тижнів тому о шостій годині ранку за місцевим часом. За інформацією The Sun, Марадоні загрожує ув"язнення терміном до одного року.

Уламки від будки поранили двох людей

Сам аргентинець стверджує, що його не було за кермом автомобіля, який врізався в телефонну будку. Марадона вже отримав виклик на судові слухання, повідомляє lenta.ru.

Довідка gazeta.ua

Дієго Армандо Марадона (ісп. DiegoArmandoMaradona; народився 30 жовтня 1960 року в Ланусе, Буенос-айрес, Аргентина) - один з найвидатніших футболістів в історії світового футболу. Брав участь в 4 чемпіонатах світу з футболу. Чемпіон світу 1986 року і віце-чемпіон світу 1990 року у складі збірної Аргентини. Футболіст року в Південній Америці 1979 і 1980 року. Чемпіон Аргентини у складі "Бока Хуніорс". Двокразовий чемпіон Італії у складі клубу "Наполі" (Неаполь). З жовтня 2008 року головний тренер збірної Аргентини з футболу.

Зараз ви читаєте новину «Марадона врізався у телефонну будку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути