неділя, 07 лютого 2021 09:01

"Манчестер Юнайтед" і "Евертон" забили шість м'ячів на двох

"Манчестер Юнайтед" і "Евертон" забили шість м'ячів на двох
Підопічні Анчелотті врятувалися у "Фергі-таймі". Фото Рейтер

У Манчестері на стадіоні "Олд Траффорд" відбувся заключний матч суботньої програми 23-го туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" - "Евертон". Зустріч завершилася внічию - 3:3.

На 24-й хвилині матчу гості у власному карному майданчику не встежили за нападником "МЮ" Едінсоном Кавані, який головою переправив м'яч у сітку воріт.

На 45-й хвилині півзахисник господарів Бруну Фернандеш зупинився в метрі від карного майданчика, оцінив позицію воротаря, прицілився і після помилкового замаху запустив м'яч за комірець воротарю "Евертона" Робіну Ольсену.

Через чотири хвилини після перерви нападник "ірисок" Домінік Калверт-Льюін прострілив у воротарський, голкіпер "МЮ" Давид де Хеа невдало зіграв на перехопленні, відбивши м'яч прямо на півзахисника Абдулайе Дукура, і той скоротив відставання гостей.

Ще через три хвилини рахунок знову став рівним. Все той же Дукур підібрав м'яч на краю карного, відпасував в центр на Хамеса Родрігеса, який підробив під улюблену ліву і пробив впритул зі штангою.

На 70-й хвилині півзахисник манкуніанців Скотт Мактомінай в чужому карному зреагував на подачу Люка Шоу і головою підрізав м'яч у кут воріт.

На 95-й хвилині остаточний рахунок встановив Домінік Калверт-Льюін, в падінні проштовхнувши м'яч у сітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вест Гем" з Ярмоленком не зумів обіграти "Фулгем"

Підопічні Уле-Гуннара Сульшера в 23 матчах набрали 45 очок і займають 2-е місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2020/2021. "Іриски" (37) - на 6-му місці. У підопічних Карло Анчелотті два матчі в запасі.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" і "Евертон" забили шість м'ячів на двох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути