четвер, 17 травня 2012 16:36

Майкл Оуен вирішив піти з "Манчестер Юнайтед"

Майкл Оуен вирішив піти з "Манчестер Юнайтед"
Майкл Оуен вирішив трохи відпочити від футболу. Фото: afp.com

Нападаючий англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Майкл Оуен у своєму твіттері повідомив, що змушений залишити команду. Керівництво "Юнайтед" не стало пропонувати 32-річному футболістові новий контракт.

Гравець розповів, що має намір влаштувати невелику відпустку, протягом якої обміркує свої подальші дії. Оуен також подякував партнерам по команді та вболівальників за підтримку протягом усіх трьох років.

Майкл Оуен перейшов в "Манчестер Юнайтед" в 2009 році з "Ньюкасла". За час, проведений у складі манчестерського клубу, нападник, схильний до отримання травм, провів 52 матчі, в яких забив 17 м'ячів. Разом з "Юнайтед" форвард виграв прем'єр-лігу (в сезоні-2010/11) і двічі Суперкубок Англії (в 2010 і 2011 роках).

До "Ньюкасла" Оуен виступав у складі мадридського "Реала" і "Ліверпуля". У складі збірної Англії футболіст провів 89 матчів, в яких забив 40 м'ячів. Разом з національною командою Оуен брав участь в чемпіонаті світу 1998 року та чемпіонаті Європи 2000 року.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Оуен вирішив піти з "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути