Ексклюзиви
неділя, 17 травня 2009 12:51

Луїш Фігу піде з футболу переможцем

Луїш Фігу піде з футболу переможцем

Схоже, легендарний португальський півзахисник Луїш Фігу ухвалив остаточне рішення повісити бутси на цвях після завершенню нинішньої кампанії.

Раніше 36-річний футболіст сумнівався, що робити далі, але вчора, 16 травня, "Інтер" оформив чергову перемогу в Серії А, а Луїш Фігу озвучив своє рішення:

"Думаю, зараз відповідний момент, щоб завершити кар"єру футболіста, піти переможцем, - говорить один з найкращих гравців Португалії всіх часів. - В Італії перемагати завжди не легко, але нам це вдається який рік поспіль. Правда, цього разу не склалося з рештою трофеїв".

"Я точно більше не гратиму на високому рівні, швидше за все, я не гратиму взагалі. Не збираюся приймати яку-небудь пропозицію. Можу змінити свою думку, якщо виникне зовсім вже принадний варіант з клубом не з Європи, але це маловірогідний хід подій".

Протягом своєї великої кар"єри Луїш Фігу захищав кольору лісабонського "Спортінга", "Барселони", мадридського "Реала" та "Інтеру". У майці збірної Португалії провів 127 матчів, забив 32 голи.

За матеріалами Football.ua, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «Луїш Фігу піде з футболу переможцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути