Ексклюзиви
четвер, 09 липня 2020 12:05

Лунін допоміг "Ов'єдо" покинути зону вильоту Сегунди

Лунін допоміг "Ов'єдо" покинути зону вильоту Сегунди

У 39-му турі Сегунди "Ов'єдо" обіграв "Лас-Пальмас" - 2:1.

Перший тайм пройшов у рівній грі. Команди створювали напів моменти біля воріт суперника. Наприкінці тайму господарі вирвалися вперед. Виходом сам на сам скористався форвард "Ов'єдо" Альфредо Ортуньйо.

У 2-му таймі господарі подвоїли рахунок. М'яч забив Марко Сангальї.

"Лас-Пальмас" зміг тільки зменшити відставання насамкінець матчу завдяки голу Кастро. Гості претендували на пенальті на останніх хвилинах, але арбітр не наважився вказати на точку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновський допоміг "Аталанті" перемогти "Сампдорію"

Андрій Лунін провів не найкращий поєдинок. У випадку із голом його провини немає, бо ворота "розстріляли" з близької відстані. Але в інших моментах допускав певні промахи. У першому таймі довго не міг вирішити, що роботи із м'ячем, що ледве не призвело до втрати. Добре що вдалося вибити м'яч в аут в останній момент. У 2-й половині гри невдало відбив дальній удар, але захисники не дозволили добити м'яч у ворота. На останніх секундах був суперечливий епізод, коли спочатку захисник "Ов'єдо" пішов у небезпечне єдиноборство з форвардом "Лас-Пальмаса", а потім Лунін врізався у нападника гостей.

Після перемоги "Ов'єдо" за 3 тури до кінця чемпіонату покинув зону вильоту Сегунди. Команда українця займає 17-ту позицію, на 3 очки випереджаючи 19-ту "Нумансію". У наступному поєдинку "Ов'єдо" зіграє в гостях проти "Сарагоси".

Зараз ви читаєте новину «Лунін допоміг "Ов'єдо" покинути зону вильоту Сегунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути