неділя, 26 червня 2011 16:44

Лукашенко привітав молодіжну збірну Білорусі і побажав успіху на Олімпіаді

Лукашенко привітав молодіжну збірну Білорусі і побажав успіху на Олімпіаді

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко привітав молодіжну збірну країни з бронзовими медалями Євро-2011 і відповідною путівкою на Олімпійські ігри в Лондон.

"Дорогі спортсмени і тренери! Ваш виступ на чемпіонаті Європи став одним з найвищих спортивних досягнень в історії незалежної Білорусі.

Ви - єдина футбольна збірна команда серед країн пострадянського простору, яка домоглася права виступити на Олімпійських іграх 2012 року в місті Лондоні і залишила позаду багато провідних футбольних держав світу.

Величезне вам спасибі від всього білоруського народу за яскраву, змістовну, результативну гру та успіху на Олімпіаді-2012", - наводить текст привітання глави держави офіційний сайт федерації футболу Білорусі.

Нагадаємо, в матчі за третє місце сильнішою виявилася білоруська команда, здобувши перемогу над чехами з рахунком 1:0. Варто зазначити, що єдиний гол забив захисник "Спартака" Єгор Філіпенко, який в даний час виступає на правах оренди за БАТЕ.

Білоруси раніше жодного разу не брали участь у футбольному турнірі Олімпійських ігор.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко привітав молодіжну збірну Білорусі і побажав успіху на Олімпіаді ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути