Ексклюзиви
неділя, 04 квітня 2021 22:25

Луческу прокоментував перемогу над "Олександрією"

Луческу прокоментував перемогу над "Олександрією"
Луческу врятував гру заміною. Фото: Reuters

Київське "Динамо" в гостьовому поєдинку з "Олександрією" здобуло перемогу з рахунком 2:1. Головний тренер киян Мірча Луческу прокоментував результат зустрічі, повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

"Складна гра зі складним суперником на дуже складному полі. Я впевнений, що багато команд тут втрачатимуть очки, тому що особливо в домашніх матчах "Олександрія" дуже добре, агресивно грає. Це фізично сильна команда, яка грає довгими передачами.

Ми вступали в боротьбу. Я просив хлопців не поступатися в єдиноборствах. Ми знали, як "Олександрія" буде грати. Я вітаю своїх хлопців з цією перемогою. Ми забили два голи, могли забити ще, особливо в першому таймі.

Ми домінували протягом гри. Але ми грали проти дуже непростого, сильного суперника. Я хочу переглянути той гол, який анулювали після перегляду VAR. Але це буде пізніше", - сказав Мірча Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про перемогу "Динамо" в Олександрії

"Динамо" зберегло свій відрив у сім очок від "Шахтаря", що йде другим. До кінця чемпіонату залишається 6 турів. Кияни вперше за останні чотири роки мають реальні шанси на чемпіонство.

Зараз ви читаєте новину «Луческу прокоментував перемогу над "Олександрією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути