четвер, 31 березня 2011 14:58

Луческу не має жодної пропозиції щодо продажу гравців "Шахтаря"

Луческу не має жодної пропозиції щодо продажу гравців "Шахтаря"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу запевняє, що ніяких пропозицій щодо купівлі футболістів донецького клубу від інших команд не надходило. Про це він заявив журналістам під час відкритого тренування перед матчем з "Іллічівцем", йдеться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Ви вже всіх продали, напевно?! Напевно, ви краще знаєте. Все це від журналістів. Поки немає ніяких пропозицій", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер також відзначив, що поки не визначився зі складом команди на завтрашній матч.

"Я тільки цю годину побачив гравців на полі, тому дуже складно говорити. Дуже важливо, що все начебто здорові. Всі готуються до гри. Чигринський і Едуардо сьогодні спробують потренуватися, а потім подивимося", - сказав він.

Луческу також наголосив, що його команда буде грати тільки на перемогу.

"Для нашого ентузіазму дуже важливо виграти перед "Барселоною". Є гравці, які повернулися зі збірних в не дуже гарному настрої зважаючи на результати, тому хотілося б, щоб через чемпіонат вони собі це настрій підняли", - зазначив тренер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що півзахисник "Шахтаря" Фернандіньо потрапив у сферу інтересів італійського "Наполі", а лондонський "Челсі" має намір в літнє міжсезоння запропонувати 25 млн. фунтів за Вілліана.

Зараз ви читаєте новину «Луческу не має жодної пропозиції щодо продажу гравців "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути