Ексклюзиви
пʼятниця, 28 січня 2011 12:49

Луческу назвав склад збірної Румунії на матч з Україною

Луческу назвав склад збірної Румунії на матч з Україною

Головний тренер національної збірної Румунії Разван Луческу оголосив список з 25 гравців, які готуватимуться до матчів міжнародного турніру на Кіпрі.

Як відомо, в рамках розіграшу турніру 8 лютого румуни зіграють проти збірної України, а 9 лютого - проти Кіпру, чи Швеції.

Склад збірної Румунії:

Воротарі: Пантілімон ("Тімішоара"), Татарушану ("Стяуа").

Захисники: Сапунару ("Порту", Португалія), Тамаш (ВБА, Англія), Ківу ("Інтер", Італія), Рац ("Шахтар", Україна), Раду ("Лаціо", Італія), Папп ("Васлуй" ), Ропа, Ілльї (обидва - "Оцелул"), Гардош ("Стяуа"), Сепсі ("Тімішоара").

Півзахисники: Флореску ("Аланія", Росія), Ропотан ("Динамо", Росія), Дяк ("Шальке", Німеччина), Торже (Динамо Бухарест), Антал ("Оцелул"), Танасе ("Стяуа"), Алекса , Зіку (обидва - "Тімішоара").

Нападники: Маріка ("Штутгарт", Німеччина), Нікулае ("Монако", Франція), Букур ("Кубань", Росія), Станку ("Галатасарай", Туреччина), Ганя ("Динамо" Бухарест).

Матчі ? фіналу відбудуться у вівторок, 8 лютого. О 19:00 за київським часом на стадіоні GSP в Нікосії розпочнеться поєдинок між господарями турніру та шведами, а о 20:30 на муніципальному стадіоні містечка Паралімні стартує матч нашої збірної з Румунією.

На наступний день переможці розіграють головний приз тринадцятого розіграшу Cyprus Cup, а лузери посперечаються за третє місце. Обидві гри пройдуть паралельно і почнуться о пів на дев'яту вечора за київським часом на зазначених аренах (фінал - у столиці Кіпру).

Поєдинки будуть тривати 90 хвилин. У випадку нічиєї, команди відразу приступлять до серії післяматчевих пенальті. У заявку на матч вноситься 18 гравців, а тренерам дозволяється зробити по 7 замін.

Нагадаємо, виконуючий обов'язки головного тренера національної збірної України Юрій Калитвинцев назвав список гравців, які готуватимуться до кіпрського турніру.

За матеріалами "Україна-2012", Комментарии

Зараз ви читаєте новину «Луческу назвав склад збірної Румунії на матч з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути