четвер, 28 травня 2009 12:27

Луческу і Срна стануть почесними громадянами Донецька

Луческу і Срна стануть почесними громадянами Донецька

Донецьк має намір привласнити звання почесних громадян міста тренерові "Шахтаря" Мірчі Луческу і капітанові команди Даріо Срні. Про це говориться у рішенні виконкому від 27 травня.

Підставою для привласнення звання виконком назвав значний особистий внесок в перемогу клубу на міжнародному турнірі Кубок УЄФА 2008/2009, а також в розвиток і популяризації вітчизняного футболу.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" завоював останній Кубок УЄФА, обігравши у фіналі бременський "Вердер" з рахунком 2:1.

Фінальна зустріч Кубку УЄФА відбулася 20 травня на стадіоні "Шюкрю Сараджоглу" в Стамбулі. Рахунок був відкритий на 25-ій хвилині зустрічі - бразильський нападаючий "Шахтаря" Луіс Адріано реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером "Вердера" Тімом Візе. Через дев"ять хвилин німецьким футболістам вдалося відігратися - після удару захисника німців Налдо помилився воротар "Шахтаря" Андрій П"ятов.

У другому таймі командам не вдалося змінити рахунок на табло, і в матчі було призначено додатковий час. Переможний гол був забитий на шостій хвилині першого додаткового тайму - відзначився бразильський легіонер "Шахтаря" Жадсон, який відгукнувся на флангову передачу Даріо Срни.

За матеріалами Корреспондент, ukranews

Зараз ви читаєте новину «Луческу і Срна стануть почесними громадянами Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути