пʼятниця, 19 грудня 2008 09:29

Луческу і Палкін дають мексиканцю Кастільо ще один шанс

Вчора керівництво "Шахтаря" повідомило "СЕ", що мексиканцю Нері Кастільо буде даний другий шанс закріпитися в українському клубі.

24-річний півзахисник збірної Мексики, куплений "Шахтарем" у "Олімпіакоса" за рекордних для донецького клубу 20 мільйонів євро, з першої спроби не зумів завоювати довіру Мірчи Луческу і рік, що минає, провів на правах оренди в "Манчестер Сіті".

- Термін оренди Кастільо закінчується 31 грудня, і підготовку до нового сезону він повинен почати з "Шахтарем", - пояснює ситуацію гендиректор донецького клубу Сергій Палкін. - Ми хочемо, щоб футболіст залишився в нашій команді, але це залежить ще і від бажання самого Кастільо. Якщо поступить гідна пропозиція по його трансферу, в якому інтереси "Шахтаря" і гравця співпадуть, утримувати мексиканця не почнемо. Проте від будь-якого нового варіанту з орендою відмовимося точно. Рік тому ми пішли назустріч Кастільо і його агенту - в результаті і "Шахтар" втратив футболіста, і сам він в Англії не заграв.

Мірча ЛУЧЕСКУ:

- Я високо ціную футбольний талант Кастільо. Розраховую, що він зробить ще одну спробу вписатися в ігрові схеми "Шахтаря", і сподіваюся, вона виявиться вдалою.

Зараз ви читаєте новину «Луческу і Палкін дають мексиканцю Кастільо ще один шанс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути