вівторок, 26 лютого 2019 11:12

Ломаченко вже перевершує Мейвезера – екс-чемпіон світу

 

Колишній чемпіон світу за версією WBO у першій середній вазі Сергій Дзінзірук, 42 роки, оцінив загалом досягнення в боксі чемпіона світу у трьох вагових категоріях Василя Ломаченка і прокоментував Gazeta.ua його наступний бій. Офіційно підтверджено, що 12 квітня в Лос-Анджелесі, США, українець зустрінеться з британцем Ентоні Кроллою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик декласує Повєткіна, - екс-чемпіон світу

"Ломаченко – боксер дуже високого рівня, - каже Сергій Дзінзірук. - Поки я не бачу для Василя суперника, який дійсно може йому протистояти і завдати поразки. Тому не думаю, що в бою з Кроллою буде якась велика інтрига. Вася виходить, робить чітко свою роботу, робить так, як він хоче. Знаєте, одні боксують, як можуть, а Вася боксує, як хоче".

Останнім часом все частіше говорять про топ-проспекта Теофімо Лопеса, як потенційного суперника Ломаченка. Називають також Джервонту Девіса і Майкі Гарсія.

"Всі вони класні боксери, - говорить експерт. - Рвуться в бій. Знаєте, коли брати Клички були чемпіонами, всі хотіли з ними боксувати. Всі кричали: я зараз вийду і їх поб'ю. Тому що це фінансово вигідно і престижно. Василь Ломаченко вже на такій стадії, що з ним також престижно боксувати. Плюс на його імені інші боксери піаряться. Бої з Ломаченком дуже дорогі. Тому всі хочуть з ним боксувати. Але з тою підготовкою, яка проходить у Ломаченка… Для мене він другий Флойд Мейвезер, може навіть кращий. Дивився багато поєдинків Мейвезера – молодець, красень, питань немає. Але Вася, на мою думку, вже перевершує Мейвезера. Він ще кращий - в плані майстерності, боксу. Дворазовий олімпійський чемпіон, володар Кубка Вела Баркера – Ломаченко вже в історії любительського боксу. В профі-боксі він вже чемпіон світу у трьох вагових категоріях, і це тільки початок".

Василь Ломаченко очолює рейтинг найкращих боксерів світу за більшістю найпрестижніших версій. Олександр Усик – єдиний на сьогодні абсолютний чемпіон світу. Хто з них боксер №1 в Україні?

Для Саші Усика просто так зірки зійшлися, що він за декілька боїв став абсолютним чемпіоном

"Вася, - вважає Дзінзірук. - Для Саші Усика просто так зірки зійшлися, що він за декілька боїв став абсолютним чемпіоном. Пригадайте, скільки років Володимир і Віталій Клички потратили щоб об'єднати пояси. Так, Усик - найсильніший, найкращий у своїй ваговій категорії. Але у Васі не було такої можливості для об'єднання титулів. Була б у Васі, він теж би став абсолютним чемпіоном. І вже не в одній вазі".

Сергій Дзінзірук – срібний призер чемпіонату світу (1997), бронзовий (1996) і срібний (1998) призер чемпіонатів Європи серед любителів. На профі-ринзі провів 40 поєдинків: 37 виграв, 24 нокаути, два програв і один завершив унічию. Володів титулом WBO у першій середній вазі з 2005 до 2011 років.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко вже перевершує Мейвезера – екс-чемпіон світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути