пʼятниця, 17 лютого 2012 18:49

Литовченко очолив другу молодіжну збірну України

Литовченко очолив другу молодіжну збірну України

Колишній півзахисник "Динамо" та "Дніпра" і колишній керманич національної збірної України Геннадій Литовченко призначений головним тренером молодшої молодіжної збірної України (U-20), повідомляє ПроСпорт.

"Прийшла пора підтягувати молодь в нинішню збірну U-21, переглядати талановитих виконавців для хороших виступів у майбутньому. На сьогоднішній день зібралася досить пристойна група гравців, які можуть стати гідним підсиленням. Тому Яковенко запросив мене очолити команду U-20, щоб переглянути цих виконавців і визначити тих, хто реально може підсилити молодіжну збірну Україну", - сказав Литовченко.

Під керівництвом Литовченка друга "молодіжка" буде готуватися до відбіркового турніру Євро-2015. Цікаво, що безпосередньо викликом гравців у "молодіжку" займається сам Павло Яковенко. А Литовченко працюватиме з тими людьми, кого Яковенко залучить в команду.

"Особисто у мене поки ніяких переваг немає, і сам я нікого не запрошував", - зазначив Литовченко.

"Що стосується наших планів, то перед тим як провести товариський матч зі збірною Ізраїлю 29 лютого, ми збираємося 24 лютого в Києві, попрацюємо тут до 28-го числа і цього ж дня вирушимо до місця проведення спарингу з ізраїльтянами", - додав Литовченко.

Нагадаємо, що раніше другу "молодіжку", як і першу молодіжну збірну, тренував Павло Яковенко. Тепер він зосередиться на роботі виключно з першою "молодіжкою", яка веде боротьбу за вихід на Євро-2013.

Зараз ви читаєте новину «Литовченко очолив другу молодіжну збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути