середа, 03 серпня 2011 14:00

Листоношу засудили до 200 годин виправних робіт за образу Енді Мюррея

Листоношу засудили до 200 годин виправних робіт за образу Енді Мюррея

Британський листоноша Даррен Суейн оштрафований на три тисячі фунтів стерлінгів (3,4 тисячі євро) і засуджений до 200 годин виправних робіт за образу тенісиста Енді Мюррея, який займає четверте місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP). Про це пише видання The Daily Telegraph.

Поліцейські вирішили, що в графіті, які Суейн намалював на стінах поштового відділення в одному з передмість Ковентрі, містилися расистські образи. На одному із зображень листоноша назвав Мюррея "useless Jock" ("безтолковий шотландець").

На інших графіті 45-річний Суейн висловлював упевненість, що його не спіймають, а також погрожував вкрасти стільки, скільки зможе, і відправити якомога більше листів за неправильними адресами.

Спіймати порушника вдалося після установки прихованих камер біля поштового відділення. Крім того, участь у пошуках Суейна взяли фахівці з почерку, пише видання The Daily Mirror.

Чому саме Мюррей став об'єктом неприязні Суейна, не уточнюється. У 2011 році 24-річний тенісист дійшов до фіналу Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open), а на Ronald Garros і на Вімблдоні програв у півфіналі.

Зараз ви читаєте новину «Листоношу засудили до 200 годин виправних робіт за образу Енді Мюррея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути