вівторок, 18 травня 2010 17:04

Ліппі не візьме в ПАР героя німецького мундіалю

Ліппі не візьме в ПАР героя німецького мундіалю

Головний тренер збірної Італії з футболу Марчелло Ліппі скоротив попередній склад на чемпіонат світу в ПАР до 28 чоловік. 18 травня Ліппі вивів зі складу двох гравців "Ювентуса" - захисника Фабіо Гроссо і півзахисника Антоніо Кандреву, повідомляє Associated Press. В остаточну заявку потраплять 23 футболісти.

28 футболістів відправляться на тренувальний збір, який пройде в Сестрієре на висоті 2000 метрів над рівнем моря. Місце збору вибрано для того, щоб збірна Італії була готова грати в ПАР в умовах середньогір'я.

Відрахований зі збірної Гроссо дебютував в національній команді в 2003 році. У 2006 році він став переможцем чемпіонату світу в Німеччині. Саме Гроссо забив вирішальний післяматчевий пенальті у фіналі з Францією. Кандрева почав виступати за збірну Італії в 2009 році.

На ЧС-2010 суперниками італійців у груповому турнірі будуть команди Парагваю, Нової Зеландії та Словаччини.

Розширений склад збірної Італії на ЧС-2010 (28 гравців)

Воротарі: Джанлуїджі Буффон ("Ювентус"), Федеріко Маркетті ("Кальярі"), Морган Де Санктіс ("Наполі"), Сальваторе Сірігу ("Палермо").

Захисники: Сальваторе Боккетті, Доменіко Кришіто (обидва - "Дженоа"), Леонардо Бонуччі ("Барі"), Фабіо Каннаваро, Джорджо К'єлліні, (обидва - "Ювентус"), Маттіа Кассані ("Палермо"), Крістіан Маджо ("Наполі "), Джанлука Дзамбротта (" Мілан ").

Півзахисники: Мауро Каморанезі, Клаудіо К'єлліні (обидва - "Ювентус"), Андреа Коссе ("Кальярі"), Даніеле Де Россі ("Рома"), Дженнаро Гаттузо ("Мілан"), Ріккардо Монтоліво ("Фіорентина"), Анджело Паломбо ("Сампдорія"), Сімоне Пепе ("Удінезе"), Андреа Пірло ("Мілан").

Нападаючі: Марко Боррієлло ("Мілан"), Антоніо Ді Натале ("Удінезе"), Альберто Джилардіно ("Фіорентина"), Вінченцо Яквінта ("Ювентус"), Джампаоло Пацціні ("Сампдорія"), Джузеппе Россі ("Вільярреал", Іспанія), Фабіо Квальярелла ("Наполі").

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Ліппі не візьме в ПАР героя німецького мундіалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути