пʼятниця, 06 квітня 2007 18:36

Ліппі може очолити "Мілан"

Колишній тренер збірної Італії Марчелло Ліппі, 58 років, є найбільш вірогідним наступником Карло Анчелотті на посаді головного тренера "Мілану", у разі відставки останнього після закінчення сезону, повідомляє www.football.ua.

Чутки про призначення головного творця перемоги збірної Італії на чемпіонаті світу 2006 року наставником "Мілану" стали циркулювати з новою силою після невдалих спроб команди зачепитися за четверте місце в Серії А, що дасть можливість грати у Лізі чемпіонів, і домашньою нічиєю (2:2) "червоно-чорних" з "Баварією" в найпрестижнішому європейському клубному турнірі.

На стороні Ліппі не тільки численні успіхи і гігантський досвід, але і статус вільного агента. На відміну від інших кандидатів - голландців Франка Райкарда і Марко ван Бастена, зайнятих роботою в "Барселоні" і збірній Нідерландів відповідно.

Повідомляється, що провідні гравці "Мілану" і збірної Італії - Андреа Пірло, Дженнаро Гаттузо і Алессандро Неста - повністю підтримують можливий прихід Ліппі на "Сан-Сіро".

Зараз ви читаєте новину «Ліппі може очолити "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути