неділя, 17 лютого 2013 18:47

"Ліон" показав "Динамо" як розгромити "Бордо" на рідному полі
5

Фото: ФОТО: Reuters

За три дні до гри-відповіді з київським "Динамо" "Бордо" був розгромлений у 25-му турі французької Ліги 1 на своєму полі "Ліоном" - 4:0.

У порівнянні з матчем у Києві, Франсис Жийо зробив три зміни в стартовому складі. Замість Енріке, Сертіка і Бельона у стартовому складі вийшли Маранж, Севе і Дієго Ролан.

Гра на арені "Жак Шабан Дельма" стартувала при сприятливих для футболу погодних умовах (сонце і 12 градусів за Цельсієм, на 21 лютого синоптики прогнозують 10 градусів) і закінчилася в присутності 27,240 глядачів повним конфузом для господарів.

Вже на 15-й хвилині рахунок відкрив Греньє, якого на рандеву з Карассо вивів Гоміс.

У другій половині зустрічі спочатку перевагу гостей дальнім ударом подвоїв Фофана, якого забезпечив передачею автор першого гола Греньє.

Фатальними ж для господарів стали 73-а і 75-я, коли спочатку після фолу Фобера герой зустрічі Греньє відправив з пенальті третій м'яч у сітку воріт аквитанців, а Ляказетт довів рахунок до непристойно, потужно приклавшись по м'ячу з лінії штрафного.

Склад "Бордо":

Карассо - Фобер, Планю (Сертік, 46), Маранж, Тремулінас - Сане, Плашил (к) - Севе, Обраньяк (Траоре, 78), Моріс-Беле - Ролан (Бен-Хальфаллах, 46).

Зараз ви читаєте новину «"Ліон" показав "Динамо" як розгромити "Бордо" на рідному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути